onsdag 29 februari 2012

Blandad kompott

Så här soligt och fint är det på campus (förutom efter dysfagiföreläsningen igår, då regnade det för första gången sedan vi kom till SF)! 

Fin bil!

I förmiddags åt vi brunch på Stacks. Det är ett ställe som är berömt för sina hemgjorda pannkakor. På bilden syns en blueberry short stack (dvs två pannkakor). Mycket goda! Idag har vi mest strosat runt igen, i väntan på att amerikanerna skulle bli färdiga med sina prov. 

Uppdatering från Sofie: har nu tagit min första dansklass. Hip hop, minsann! En kompis som jag träffat i neurolinguistics-klassen var snäll och följde med. Blev dock lite förvånad när jag kom till dansstudion och upptäckte att det inte var nybörjarklass (som jag trodde), utan avancerad! Men det gick väldigt bra och var superkul! Så det blir definitivt fler träningstillfällen innan hemresan. 

I morgon blir det föreläsning både på fm (stamning) och em (motor speech disorders). På kvällen har vi tänkt bege oss till Golden Gate Park tillsammans med lite nyfunna vänner. Uppdatering kommer igen inom kort! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar